Automatiserad Textilhantering

SwedenVäxande global efterfrågan på Polytex automatiserade textilhanteringslösningar.

Polytex Technologies, en framgångsrik leverantör av automatiserade lösningar för utlämning, insamling och hantering av textilier inom hälsovård, turism och industrin, är glada att kunna meddela sina planer på expansion av sin internationella verksamhet och utökning av sin distributionsbas på nyckelmarknader i Europa.

Mars 2016 – Polytex Technologies, en framgångsrik leverantör av automatiserade lösningar för utlämning, insamling och hantering av textilier inom hälsovård, turism och industrin, är glada att kunna meddela sina planer på expansion av sin internationella verksamhet och utökning av sin distributionsbas på nyckelmarknader i Europa.

Med hundratals system utvecklade runt om i världen, är Polytex den ideala lösningen för branscher som behöver rena och strukna uniformer till sin personal, inom exempelvis sjukvård, hotell och tillverkning. Även branscher som förser sina kunder med handdukar eller textilier som ofta byts ut, såsom spa, och gym, kan dra stor fördel av Polytex lösningar.

Varje Polytex-enhet är utformad likt en standardgarderob, med en stor kapacitet för förvaring av vikta textilier. Med sin smidiga design, passar den enkelt in i små utrymmen såsom i hallar och entréer, vilket ger en passande distributionsplats dygnet runt. Själva mekanismen är enkel att hantera och tillåter snabb och enkel utlämning och återlämning av uniformer efter behov.

Den inbyggda mjukvaran övervakar och har kontroll på uniformsanvändning för bättre inventariehantering, det gör att drift- och housekeepingavdelningar lättare kan hålla koll på enskilda plagg och få kontroll över sina tvätt-tjänster. Det ger lägre kostnader, spar tid och plats och säkrar kontroll i realtid samt ger ökad effektivitet.

“Polytex system revolutionerar drift för företag som är beroende av uniformer, arbetskläder och handdukar för sin dagliga verksamhet, säger Tomer Poliner, VD för Polytex Technologies. Med så många nöjda kunder, inser vi att marknaden har just kommit igång och att den växer stadigt varje dag. Därför söker vi fler samarbetspartners som vill hoppa på detta spännande initiativ och representera Polytex lösningar på nyckelmarknader.”

Kvalificerade agenter och distributörer är välkomna att kontakta: info@polytex-technologies.com.

Om Polytex Technologies Ltd.

Polytex Technologies Ltd., som etablerades 2003, är en världsledande utvecklare och tillverkare av avancerade, lätthanterliga system för hantering av vikta plagg för hotellverksamhet, vårdinrättningar, träningscenter och tillverkningsföretag. Det patenterade Polytex-systemet är en helautomatiserad lösning för distribution, insamling och hantering av vikta plagg, arbetskläder, sänglinne, handdukar och personlig skyddsutrustning

See attached file