Polytex pyyhkeiden hallintajärjestelmät antavat virkistyskeskuksille ja terveys- ja kuntoklubeille mahdollisuuden tarjota käyttäjille käteviä pyyhepalveluja. Samalla pystytään tehokkaasti hallinnoimaan pyyhkeitä ja pienentämään kustannuksia.Voit sanoa hyvästit pyyhkeiden katoamisille ja näpistyksille, tuhlailevalle pyyhkeidenkäytölle, lattialla lojuville likaisille pyyhkeille samoin kuin työlle, jota syntyy pyyhkeiden jakelusta, keräilystä ja pesemisestä. Sen sijaan voit sanoa tervetuloa pienemmille kustannuksille ja paremmalle asiakastyytyväisyydelle.

Kun Polytexin automaattinen pyyhkeidenkäsittelyjärjestelmä on asennettu, virkistyskeskukset ja liikuntasalit, terveys- ja kuntoklubit voivat hallita käyttäjille tarjottavien pyyheliinapalveluiden kustannuksia. Pieneen tilaan mahtuvat pyyhkeiden hallintayksiköt voidaan sijoittaa lähes minne tahansa. Käyttö on helppoa eikä vaadi käyttäjien kouluttamista.

Jäsenet yksinkertaisesti kirjautuvat klubikortillaan ottaakseen pyyhkeet annostelulaitteelta ja palauttavat ne samoin käynnin jälkeen. Vaihtoehtoisesti järjestelmään voidaan toteuttaa maksullinen malli, jolloin jäsenet voivat käyttää luottokorttiaan vuokratessaan pyyhkeitä maksua vastaan.
Pyyhkeisiin asennetut RFID-tunnistimet mahdollistavat jokaisen pyyheliinan seurannan ja helpottavat pyyhevaraston valvontaa.