Polytex Technologies on toteuttanut onnistuneesti lukuisia automatisoituja terveydenhuollon tekstiilien hallintajärjestelmiä sairaaloihin ja terveydenhuollon laitoksiin – ehkäisemään leikkaussalivaatteiden ja henkilöstöasujen pulaa sekä tehostamaan infektioiden torjuntaa.Sairaaloiden ja terveydenhuollon hallinnon on jatkuvasti etsittävä prosesseja ja ratkaisuja, jotka vähentävät kustannuksia, parantavat suorituskykyä ja lisäävät toiminnan tehokkuutta. Tekstiilien käsittely, leikkaussalivaatteiden jakelu ja vaatteiden hallinta ovat alueita, joissa automaatio voi tuottaa merkittäviä etuja. Ja siinä me astumme kuvaan.

Polytex Technologies tarjoaa automatisoituja tekstiilien hallintajärjestelmiä, jotka voidaan sijoittaa sekä uusiin että jo olemassa oleviin sairaaloihin ja terveydenhuollon tiloihin. Järjestelmämme koostuvat vähän tilaa vievistä yksiköistä, jotka voidaan sijoittaa lähes minne tahansa eri toimipisteisiin, myös osastojen ja hoitohuoneiden sisäänkäyntien yhteyteen.

Automaattisen ja optimoidun tekstiilinhallinnan avulla terveydenhuollon laitokset voivat taata leikkaussaliasujen ja muiden vaatteiden saatavuuden 24/7 sekä vähentää niiden varastointimääriä. Henkilöstö voi keskittyä lääketieteellisiin rooleihinsa tuhlaamatta aikaa puhtaiden ja sopivien vaatteiden etsiskelyyn.