Polytexin automaattiset tekstiilienhallintajärjestelmät mahdollistavat hotelleille ja majoitusliikkeille työntekijöiden asujen ja vieraspyyheliinojen hallinnan ja seurannan.
Automaattisella ja helppokäyttöisellä tekstiilien hallinnalla pystytään tehostamaan varastokiertoa, optimoimaan tehokkuutta ja lisäämään asiakastyytyväisyyttä.

Pyyheliinat:

Polytex-yksiköt voidaan sijoittaa uima-altaan tai kuntosalin lähelle, jolloin vieraiden käyttämiä pyyhkeitä voidaan hallinnoida ja seurata. Hotellivieraat voivat käyttää huoneensa avainta puhtaiden pyyhkeiden ottamiseen ja käytettyjen pyyhkeiden palauttamiseen. Tämä lisää tehokkuutta ja estää vieraita jättämästä käytettyjä pyyhkeitä lojumaan tai viemästä niitä alueelta.

Työntekijöiden asut:

Hotellivirkailijoiden asut ovat tärkeä tekijä vierailukokemuksessa ja ne kertovat paljon organisaatiosta. Asianmukaiset työasut antavat vieraille kuvan ammattimaisuudesta ja luotettavuudesta. Erilaiset toiminta-alueet ja tehtävänkuvat vaativat kuitenkin monenlaisia asuja, ja siksi hotellivaatetusohjelman toteutukseen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Polytex Technologiesin avulla voit hyötyä hotelliasujen kattavasta hallinnasta ja seurannasta sekä vaatteiden 24/7 saatavuudesta, mikä takaa entistä paremman vierailukokemuksen.